Wednesday, August 11, 2010

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan



Hari ni dah selesai satu hari menjalankan tanggungjawab sebagai seorang Islam iaitu berpuasa di bulan rmadhan... aku ingin mengucapkan selamat menyambut bulan ramdhan kepada rakan2 n pembaca blog ini.. semoga ramdhan kali ini menjadi ramdhan yg lebih bermakna...

tahun ni tahun pertama aku menyambut bulan ramadhan sebagai tunang org.. hehe.. imbas balik sejarah bulan ramadhan..

ramadhan 2008
aku n en tunang sambut as a friend je... belum couple lagik.. tym ni die ngah amik course kat ALAM melaka...

ramadhan 2009
aku n en tunang sambut as couple.. tym ni ktorg dah bercintan.. hehe.. tp pada tahun ni die dah stat naik kapal.. n terpaksa berpuasa n braya kat atas kapal je.. xdapat la ktorg smbut ramadhan n raya sama2.. hukhuk..

ramadhan 2010
ramadhan kali ni lebih bermakna. ktorg sambut sebagai tunang... n yg paling best en tunang dapat berpuasa n beraya kat darat.. walaupun die terpaksa amik modular course slama 3 minggu kat melaka tym bulan pose ni.. tp xpelaa.. at least die still kat darat.. n ktorg leh celebrate sama2..

utk raya nanti ktorg dah plan nk balik raya sama2 lepas die abis course kat melaka nanti.. xsabar nk shopping utk raya bersama sblum balik trg... nk borong biskut raya n kerepek kat air hitam... hehehe... cant wait to celebrate raya together.. nk pakai baju raya yg dh ditempah dgn warna sedondon.. hehehe (erk.. baru sehari pose dah terfikir ttg raya.. hehe..)

to my fiance : wat modular course elok2 ye kat melaka.. cian awk walapun puasa terpaksa wat keje berat.. terpaksa berenang.. terpaksa mendayung... xfaham betulla nape misc nk suh amik course2 mcm tu tym bulan pose.. dah xde bulan laen ker... huhu... be strong k dear.. i know u can do it...take care... i'll always pray for u.. :-) jangan risau.. sy akan tunggu awak utk balik raya sama2... kalo x sape nk jadi driver sy nanti.. hehehe..:p




No comments:

Post a Comment

Post a Comment